MOULIN ROUGE
Menu de Saint Valentin

Entrées

Saumon mariné aux agrumes / Déclinaison de betteraves / Gel Kalamansi

ou

Foie gras mi-cuit maison / Gambero rosso marinée à cru / Mangue-passion

Plats

Suprême de pintade fermière rôti / Pomme dauphine à la truffe noire / Jus court lié au foie gras

ou

Noix de Saint-Jacques dorées à la plancha / Risotto de céleri / Zéphyr au thé fumé Lapsang Souchong / Neige de caviar

Desserts

Cœur miel de fl eur et sarrasin croquant / Pommes confi tes au cidre doux / Translucides au gingembre /

crumble au pollen

ou

Dans l’esprit d’une tarte au fromage blanc / Mousse parfumée à la vanille de madagascar / Gel rose-hibiscus /

Croustillant noix de coco

Boissons

1/2 bouteille de Champagne Rosé


Ce menu est donné à titre indicatif et non contractuel, il est susceptible d'être modifié


MOULIN ROUGE
Valentine's Day menu

Starters

Citrus marinated Salmon / Beetroot variations / Kalamansi Gel

or

Home-made semi-cooked foie gras / Raw marinated gambero rosso / Mango-passion

Main courses

Roast guinoa fowl supreme / Black truffl e dauphine potato / Reduced jus with foie gras

or

Seared scallops on the plancha / Celery risotto / Lapsang Souchong smocked tea foam / Caviar powder

Desserts

Creamy honey heart and crispy buckwheat / Apples confi t with sweet cider / Translucent with ginger / Crumble with pollen

or

In the spirit of a cottage cheese tart / Mousse fl avoured with Madagascar vanilla / Rose-hibiscus gel / Crispy coconut

Drinks

1/2 bottle of Champagne Rosé


This menu is given for information and can be modified as it is not part of the contract